Våra Butiker

Hedbergs Guld & Silver i Dalsjöfors

Hedbergs Guld startade 1947 med egen produktion av guldsmycken. Butiken med postorderkatalogen och som på 80-talet revolutionerade smyckesbranschen och startade guldruschen. Hit kom busslaster med köpsugna kunder och fyndade allt från guldsmycken och matsilver till gratängformar. Busslasterna har ersatts med e-handeln som vi startade så tidigt som 1999. Idag har vi över 50 varumärken i butiken. Gratängformarna är borta och ersatta med smycken från de ledande varumärkena men matsilvret finns givetvis kvar. Här har vi kanske Sveriges största sortiment av Edblad, Drankenberg Sjölin, DYRBERG/KERN, Sif Jakobs, Emma Israelsson och Engelsrufer för att nämna några. Våra medarbetare är specialister på vigsel- och förlovningsringar och vi har ett stort urval i alla material och former. I Dalsjöfors har vi också kundtjänsten och logistiken för www.hedbergsguld.se.

 

Andersons Ur & Guld i Västervik 

Sedan 1927 har Andersons Ur & Guld försörjt Västerviksborna med smycken och klockor. Med sitt fantastiska butiksläge i Västerviks charmigaste fastighet vill vi påstå att Andersons är en kulturinstitution i staden. I vår mysiga butik har vi ett stort sortiment av klockor och smycken från de mest populära varumärkena. Här är vi specialister på Gant, Tommy Hilfiger, Daniel Wellington, Thomas Sabo, Ole Lynggaard och Drakenberg Sjölin. Men det finns givetvis många andra varumärken också. 

 

Victorins Guld i Varberg

1907 startade John Victorin sin butik i Varberg i det gamla trähuset på Norrgatan 11 ligger sveriges mysigaste butik. Personalen är uppdaterad men lokalerna är desamma sedan Johns tid. Här har vi varumärken som Efva Attling, Ole Lynggaard, Georg Jensen, Pandora, Thomas Sabo och många fler. Vi har också ett mysigt inrett förlovnings- och vigselringsrum. Många vill välja sina ringar med din käresta i lugn och ro och det lovar vi att du får här. Vill du ha något speciellt har vi en guldsmed på plats som kan förverkliga din dröm.