Våra Butiker

Hedbergs Guld 

Hedbergs Guld har ingen fysisk butik. www.hedbegsguld.se är däremot alltid öppet. I vår ehandelsbutik finner du Sveriges största sortiment av Edblad, Drankenberg Sjölin, DYRBERG/KERN, Sif Jakobs, Emma Israelsson och Engelsrufer för att nämna några. Klockor från starka varumärken som Gant, Tommy Hilfiger, Hugo Boss och Seiko finner du också i vårt sortiment. Våra medarbetare är specialister på vigsel- och förlovningsringar och vi har ett stort urval i alla material och former. 

 

Andersons Ur & Guld i Västervik 

Sedan 1927 har Andersons Ur & Guld försörjt Västerviksborna med smycken och klockor. Med sitt fantastiska butiksläge i Västerviks charmigaste fastighet vill vi påstå att Andersons är en kulturinstitution i staden. I vår mysiga butik har vi ett stort sortiment av klockor och smycken från de mest populära varumärkena. Här är vi specialister på Gant, Tommy Hilfiger, Daniel Wellington, Thomas Sabo, Ole Lynggaard och Drakenberg Sjölin. Men det finns givetvis många andra varumärken också. 

 

Victorins Guld i Varberg

1907 startade John Victorin sin butik i Varberg i det gamla trähuset på Norrgatan 11 ligger sveriges mysigaste butik. Personalen är uppdaterad men lokalerna är desamma sedan Johns tid. Här har vi varumärken som Efva Attling, Ole Lynggaard, Georg Jensen, Pandora, Thomas Sabo och många fler. Vi har också ett mysigt inrett förlovnings- och vigselringsrum. Många vill välja sina ringar med din käresta i lugn och ro och det lovar vi att du får här. Vill du ha något speciellt har vi en guldsmed på plats som kan förverkliga din dröm.

 

Ideguld i Borås

Den i Borås centralt belägna fastigheten har det ända från början av 1900-talet bedrivits guldsmideri och smyckesförsäljning under olika butiksnamn. Samma målsättning har dock genomsyrat de olika ägarnas verksamhet: -Att till Boråsarna erbjuda oöverträffad service och kundupplevelse. Dagens Idéguld såg sitt ljus i slutet av föregående sekel. Butiken har samma målsättning som föregångarna och ett renommé som spridit sig långt utanför Knallebygden.