Popularitet
Stigande ordning
20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 25

Sida:
  1. 1
  2. 2
Popularitet
Stigande ordning
20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 25

Sida:
  1. 1
  2. 2

Stålförlovningsringar

Förlovning, eller trolovning som det kallades förr i tiden, är ett romantiskt löfte mellan 2 personer om att ingå i äktenskap. Den ursprungliga idén med förlovningen var ett löfte paret emellan om ett framtida giftemål inom en ettårs period, men även för att man skulle hinna lära känna varandra inför det stundande bröllopet. Idag betyder en förlovning framförallt att man talar om att man älskar varandra och för alltid hör ihop.

Som en bekräftelse på förlovningen byter man enligt svensk tradition ringar med varandra. Vanligast är då matchande släta guldringar, men även mönstrade guldringar eller ringar med stenar är idag populärt. Ringen bärs vanligtvis på vänsterhands ringfinger och i ringen graverar man till exempel in sin respektives namn och datumet man förlovade sig. Hos Hedbergs Guld hittar du förlovningsringar i silver från varumärken som Diamondo, Flemming Uziel, Schalins, Guldbolaget eller vårt egna och prisvärda Hedbergs Collection. Vi har något för alla smaker! 

Förlovningsringar i silver är ett billigare alternativ till vitguld eller silver! Tänk på att silver är ett ganska så mjukt material så välj dina ringar med omsorg inte bara om din partner utan även med tanke på din vardag.