Popularitet
Stigande ordning
20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 67

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Popularitet
Stigande ordning
20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 67

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Silverförlovningsringar

Förlovning, eller trolovning som det kallades förr i tiden, är ett romantiskt löfte mellan 2 personer om att ingå i äktenskap. Den ursprungliga idén med förlovningen var ett löfte paret emellan om ett framtida giftemål inom en ettårs period, men även för att man skulle hinna lära känna varandra inför det stundande bröllopet. Idag betyder en förlovning framförallt att man talar om att man älskar varandra och för alltid hör ihop.

Som en bekräftelse på förlovningen byter man enligt svensk tradition ringar med varandra. Vanligast är då matchande släta guldringar, men även mönstrade guldringar eller ringar med stenar är idag populärt. Ringen bärs vanligtvis på vänsterhands ringfinger och i ringen graverar man till exempel in sin respektives namn och datumet man förlovade sig. Hos Hedbergs Guld hittar du förlovningsringar i guld, titan, stål eller silver från varumärken som Diamondo, Flemming Uziel, Schalins, Guldbolaget eller vårt egna och prisvärda Hedbergs Collection. Vi har något för alla smaker! 

Att använda silverringar som förlovningsringar blir allt mer populärt. Hos Hedbergs Guld finner du prisvärda silverförlovningsringar i slät modell eller med cubic zirconia stenar. Läs mer om cubic zircona i vår smyckesskola. Här hos Hedbergs Guld finns även silverförlovningsringar med läckra guldmönster.